Det är inte alla restauranger, krogar, festlokaler med flera som har utrustning för att enkelt och smidigt kunna ha in livemusik. Därför har jag gjort det väldigt enkelt och smidigt för alla som vill ha livemusik, ni bokar mig och jag sköter allt från planering till faktura, inget strul bara kul!

PA/ Ljudanläggning

Jag har olika ljudsystem för olika sorters lokaler och det smidigaste alternativet är ett portabelt PA system som t.om går att ta med sig på spårvagnen men som levererar fantastiskt ljud med enkelhet för minst 100 personer i en inomhus lokal. Detta PA möjliggör livemusik på ALLA restauranger, krogar och pubar!

För större lokaler och publiker så har jag ett fantastiskt PA av mer traditionell storlek som med enkelhet levererar ljud av högsta kvalité för över 1000 personer utomhus. Detta PA system har rejält med kräm att ge och kan också få hyras för en billig peng även när livemusiken är över för att fortsätta ha fantastiskt ljud för festmusik eller eventuell DJ som tar över efteråt. Om spelningen äger rum nära Göteborg så finns det också möjlighet att hyra detta PA för en väldigt billig peng i samband med att ni anlitar mig om ni själva står för transporten av det till och från lokalen. 

Ljus

Ljus gör otroligt stor effekt för stämningen när livemusik spelas! Här har jag valt scenljus som levererar stämningsfullt ljus, lyser upp scenen bra och som också är smidigt att få med sig. Beroende på spelningens art så kan ljuset vara ett mysigt stämningsfullt sken eller ett svängigt discoljus som byter färg i  takt till musiken.

Mixer

För att få ut så mycket som möjligt av kvalitén på mina anläggningar så har jag en "pedal" som är anpassad för gitarr och sång specifikt och levererar ett otroligt fint ljud med massvis av valbara inställningar men framförallt så kan jag spara förinställda ljud vilket gör det extra smidigt, jag kopplar bara in och kör med mina förinställda favoritsettings så får jag samma fantastiska ljud varje gång!

Och om inte det vore nog så har denna pedal också en alternativ strömkälla för batteri vilket ökar möjligheterna markant på vart spelningar kan utföras och fortfarande erbjuda högsta kvalité!

STompbox

Något som många inte tänker på som höjer stämningen på musik är rytmiska instrument. För att ge min livemusik ett större djup och ett mycket härligare drag så har jag en så kallad stompbox. Detta är en liten trälåda med inbyggd mick som levererar rytmiska ljud av valbara slag när jag stampar på den. Jag kan välja allt från tamburin till bakagge och t.om koklocka om jag vill. 

Sedan stompbox blev en del av min utrustning och show så har responsen blivit fantastisk. Det ger publiken någon att rätta sig efter, att dansa till och klappa i takt till. 

Gitarren

När det gäller val av gitarr för livemusik så vill man självklart ha så bra gitarr som möjligt men på samma gång måste man som trubadur också vara medveten om att man ofta omges av berusade gäster vilket kan resultera i oönskade incidenter med utrustningen, och då vill man gärna hålla ett lägre pris om olyckan är framme och något blir förstört eller skönhetsskadat vilket sänker värdet.

Jag hittade den perfekta gitarren med för dessa parametrar! Den ligger i en skaplig prisklass men levererar samma ljudkvalité som gitarrer i en dubbelt så hög prisklass, den samspelar perfekt ihop med pedal och mixer, den är snygg och ja, jag kunde inte varit mer nöjd! 

KontaKt

kontakt@misterc.se
 0767 - 701 710

                   Följ Mig på

© Copyright www.misterc.se