2000-talet har medfört en krog och restaurang aktivitet som lockar gäster på ett alldeles genialiskt vis. Quiz! Och jag har all utrustning som behövs för att smidigt kunna genomföra det i vilken lokalsomhelst!
Det genialiska med quiz är att det är så enkelt men framförallt för att det är interaktivt. Gästerna engagerar sig i sin egen underhållning samtidigt som de tävlar mot andra lag och har chansen att vinna pengar i baren!
Regelbundna quiz är ett enkelt sätt att garantera fler regelbundna gäster. Gillar gästerna quizmasterns karisma och upplägg så kommer de att komma så ofta de har möjlighet.
Jag kör två sorters quiz:

Quiz 

och 

Trubadurquiz

Quiz

Här kör jag ett traditionellt quiz med ett "less is more" tema. Det betyder att jag gärna inte håller på med "a, b, c" frågor på varje kategori utan försöker att hålla mig till en fråga per siffra.  Beroende på quizets längd så kan det också tillkoma bonusfrågor där en röd tråd genom t.ex de tre senaste frågorna efterfrågas och ger bonuspoäng till dem som listar ut det.

Jag kör varierande teman från quiz till quiz, gillar anagram och rebusar. Min tanke är att quiz skall vara omväxlande och roliga. Jag vill ha mycket personlighet för detta är trots allt inte ett skoltest i mellanstadiet!

Trubadurquiz

Mina trubadurquiz är i princip de samma som traditionella quiz förutom att jag här spelar låtarna jag frågar om och det är populärt att kombinera quiz och en trubadurspelning där quizet i sig består av en timme av det övriga giget. 

KontaKt

kontakt@misterc.se
 0767 - 701 710

                   Följ Mig på

© Copyright www.misterc.se