Partytrubadur

Folkmusikstrubadur

RestaurangTrubadur

Högtidstrubadur


Alla krogar, piubar och restauranger kan nu ha livemusik!Jag har PA/Ljudanläggningar som passar för både små och stora publiker. Allt från 20 hela vägen upp till 1000personer. Det lilla täcker omkring 100 personer och kan enkelt tas med på spårvagn och tåg, placeras vart som helst i en lokal, ger fantastiskt ljud och monteras ihop på 3 minuter.  Så har du ingen utrustning för livemusik, oroa dig inte, jag har allt som behövs!

Alla som varit på tillställningar, krogar, restauranger eller högtidliga firanden där det funnits livemusik av hög kvalité kan vittna om vilken otrolig skillnad det gör för att sätta en stämning som inspelad musik aldrig kan mäta sig med. Och det är där jag kommer in i bilden. 

Min verksamhets huvudfokus är livemusik och jag är mest verksam i Göteborg men reser självklart gärna för att liva upp en riktigt härlig fest eller sätta en respektfull och vacker stämning på någon högtidlig tillställning så som dop, bröllop eller begravning.  Jag har något som är perfekt för alla tillfällen och med lite förvarning så kan jag självklart ta emot och lära mig särskilda önskemål när ni bokar mig.

Nedan listar jag de vanligaste sorters livespelningar jag anlitas för.

Krogunderhållning

Att ha livemusik på en krog är ofta ett rätt säkert kort för att locka gäster och flera krogar väljer olika taktiker. Vissa väljer trubadurkvällar för dagar med sämre resultat för att försöka motverka det och andra väljer istället att ha livemusik på fredagar eller lördagar för att verkligen maxa antalet gäster och omsättning. Oavsett vilken taktik du väljer att köra på så är en bra trubadur A och O i detta fall och att få ut ordet. Folk är nyfikna och vill ofta ha omväxling, att anlita mig ger dem vad de vill ha. En kväll där de kan uppslukas av underhållning och slippa den sociala pressen. Låt mig se till att dina gäster alltid har en fantastisk kväll full av skratta, allsång och dans!

Party trubadur

Det mest populära och säkra kortet för att locka kunder, höja stämningen och öka försäljningen är såklart en partytrubadur med en festlig repertoar med mycket tryck! Med allt från ABBA till AC/DC, Avicii, Lady Gaga, GES, CCR och mycket mycket mer så finns det inte en publik oavsett ålder eller stil som jag inte kan knäcka! Och knäcker dem gör jag alltid för att jag älskar vad jag gör, jag gör det bra och min energi är där och rycker med folk som skapar ny energi som rycker med sig mer folk och deras energi göder min och det blir bara så otroligt roligt för alla! 

Med en varierad repertoar som innehåller låtar som folk glömt att de älskar och en härlig stompbox för att ge musiken mer drag och en djupare karaktär så kommer era gäster inte att få nog! 

FOlkmusikstrubadur

Självklart spelar jag också en hel de irländsk pubmusik som också tenderar att rycka med folk. Men såklart har jag lugnare musik för kvällar av lugnare karaktär där dans och röj kanske inte är önskvärt utan bara något vackert för folk att lyssna på och uppskatta i lugnan ro. 

Restaurang Trubadur

Är din kundkrets riktat mest mot matgäster? Också matgäster vill ha vacker musik och härliga låtar att lyssna på. Här är målet inte att skapa en partystämning utan att istället skapa en atmosfär som är så trivsam att äta i så att gästerna som upplevt den kommer att komma på alla kommande trubadurkvällar som ni anordnar. Livemusik blir här inte i fokus utan skapar den härliga stämningen som gör gästernas restaurangupplevelse hos er till ett trivsamt inslag. 

Jag spelar även italiensk och romantisk musik vilket brukar prestera väldigt bra på restauranger och ger musikälskare och stela dejter något att prata om . Vem vet, kanske är det att ni tar in mig för en kväll av serenader som räddar ett i annat fall dömt kärlekspar från att finna gnistan? 


Livemusik Högtider

Alla som har varit på ett dop eller ett bröllop vet att  mänskligheten i levande musik ger en fantastiskt varm och vacker känsla till en redan vacker högtid. Mig kan ni anlita för samtliga högtider

  • Bröllop
  • Dop
  • Konfirmtioner
  • Nationaldagsfriande
  • Midsommarfirande
  • Begravningar

Och vilka ni än kan komma att tänka på självklart. Berätta vilken låt ni skulle vilja gifta er eller döpa er dotter till så ordnar jag en vacker akustisk version av låten levererad med mycket känsla och stämning som samtidigt är trogen mot originalet. 

KontaKt

kontakt@misterc.se
 0767 - 701 710

                   Följ Mig på

© Copyright www.misterc.se