Då jag inte bara är trubadur utan även låtskrivare så får jag ibland förfrågning om att skriva musik och låtar åt organisationer och föreningar men också privatpersoner för t.ex dop, frierier och andra stora livshändeldervilket jag är mer än villig att göra.

Och ja, jag gör även rapplåtar, pop och en uppsjö av oliga genrer. 

Jag skriver då en låt enligt era specifikationer och önskemål och ser till att ni är nöjda. Jag har då ett av tre olika paket att erbjuda.

1. Låten

I detta enklaste paket så skriver jag låten och efter att ni godkänt slutprodukten så skickar jag över ackord, text och en väldigt enkel inspelning för att den som skall lära sig låten ska kunna höra hur den går. 

2. Inspelad

I detta paket gör jag allt i ovanstående paket men också en ordentlig demoinspelning av låten med full arrangemang och god kvalité som är god nog för att spela på radiostation.

3. Framförande

I detta paket så gör jag allt i paket 1 och alternativt med eller utan paket 2. Men här framför jag också låten live. Om det t.ex är en låt för att fria till din flickvän eller en skräddarsydd låt för att hylla någon på sin 50 års dag eller annan högtid så skriver jag låten efter era önskemål och framför den på den tillställning som ni önskar! 

KontaKt

kontakt@misterc.se
 0767 - 701 710

                   Följ Mig på

© Copyright www.misterc.se