29 Oktober, Tillbaka på Spåret!

Gigen på rockbaren har en helt underbart fri känsla. Vad som helst kan hända, alla sorters låtar kan dyka upp, det finns alltid något för alla och det är en skönt avslappnad attityd bland både gäster och personal. Vi är där för att latja och ha kul!

Rockbaren börjar sakta men säkert att få ryktet om att vara ett ställe att räkna med för livemusik i Göteborg och det är fantastiskt! Jag har sett mer och mer folk dyka in som aldrig tidigare satt sin fot på stället och det är hur kul som helst!

Det har lett till att jag undermedvetet börjat att kanske, mainstreama mina låtval litegranna. Tanken slog mig för inte alls längesedan och sen fick jag höra att någon gäst sagt till personalen att denne hoppats på lite mer rocklåtar. 

Jag hade vandrat ifrån grundkonceptet där rocklåtar i akustisk tappning skall vara grunden i rockbaren gigen och istället börjat spela mer pop och lite allt möjligt annat. 

Så idag gjorde jag något åt det. Tillbaka till rötterna! Och det kändes fantastiskt! Varför gled jag iväg så överhuvudtaget kunde jag undra när jag satt där och lirade gammal go rockdänga efter rockdänga och nåra stycken nya som jag aldrig tidigare spelat. Det blev en riktigt skön spelning och alla var till synes jättenöjda med kvällen.

Nu ska vi inte glida mer, men oroa er inte. Musiken är fortfarande anpassad så att ALLA kan komma och lyssna!

mvh, Mister C Trbuadur


KontaKt

kontakt@misterc.se
 0767 - 701 710

Följ Mig på

  

© Copyright www.misterc.se